Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 18 » Blog Archive » Krönika i Rodeo 2/08, om kopiering

Krönika i Rodeo 2/08, om kopiering

aag

Hittat något nytt kunde-vara-Prada från Zara att ha på fötterna? Eller kanske den fyrtioelfte Chloéinspirerade smockklänningen på valfri klädkedja? Eller en nästan-Carin Wester-kjol på Monki? Kopior skulle man lite hårt kunna säga. Stöld om man vill vara riktigt sur. Men trots att det finns starka lobbykrafter som vill klämma åt fildelning och olaglig kopiering av upphovsrättsskyddat material i andra branscher är det desto färre som ropar efter hårdare regler mot kopiering när det kommer till mode.

Tills nu verkar det som… [klicka på bilden för att läsa som pdf.]

Leave a Reply