Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 18 » Blog Archive » Krönika i Rodeo 3/08, om modehumor

Krönika i Rodeo 3/08, om modehumor

aag

Mode kan vara sjukt roligt. Det kan vara fånigt, fjantigt och alldeles underbart. Men mode är också förlöjligat, vilket kanske är anledningen till att det i Sverige är svårt att hitta något att skratta åt. I ett land där »modebevakning« traditionellt sett inneburit samma sak som »veckans roliga bild från en modevisning« i kvällspressen — gärna parad med en löjlig text om tights för män – är risken stor att den som gillar mode gör sig lite extra allvarlig så att ingen skakunna säga att han eller hon sysslar med trams… [klicka på bilden för att läsa som pdf.]

Leave a Reply