Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 520 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 535 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 542 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 578 Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /storage/content/70/175570/agnesafg.se/public_html/wordpress/wp-settings.php on line 18 » Blog Archive » Krönika i Rodeo 06/08, om hipsterhatet.

Krönika i Rodeo 06/08, om hipsterhatet.

aag

När en av radiostationerna i Grand Theft Auto 4 spelar Cerrones franska 70-talsdiscodänga Supernature vet man att det inte längre finns någon uppdelning mellan sådant som är hemligt och sådant som är jävligt mainstream. Inte för att det är någon nyhet direkt, men då och då dyker det upp tecken på att popkulturen inte är vad den brukade vara… [Klicka på bilden för att läsa som pdf.]

Leave a Reply